De kracht van AI

Ontdek hoe je AI het beste inzet binnen jouw organisatie

Heb jij zin om, samen met jouw team, je tanden diep in AI te zetten? Of voelt het allemaal nog een beetje ‘veel’? In beide gevallen helpen wij je op weg met onze workshops.  

AI-fluisteraar maakt je wegwijs in diverse tools en jij leert hoe je AI niet tegen, maar vóór je kunt laten werken. Al snel ontdek je dat AI niet alleen handig, maar ook gewoon heel leuk is. 

Beeld

Alle beelden op deze website zijn door AI gemaakt. Hoe vet is dat dan? En het beste nieuws is: dat kun jij zelf ook. In onze beeld-workshop nemen we je mee door de belangrijkste AI-tools voor het genereren van beeld en krijg je de handvatten die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Copy

Copy schrijven is en blijft mensenwerk, maar heb je even geen inspiratie? Of ben je op zoek naar de juiste handvatten, voordat je aan het schrijfproces begint? In deze workshop leer je waar kunstmatige intelligentie jou allemaal bij kan helpen en hoe je dit aanpakt.

SEO

Wil je tijd en daardoor geld besparen op SEO-gebied? Tijdens deze workshop leggen we uit hoe je tools als ChatGPT en Jasper.ai kunt inzetten om het proces van zoekmachineoptimalisatie te verbeteren.

We geven workshops met de focus op beeld, copy of SEO. Maar we kijken ook graag samen met jou naar een workshop op maat. Direct een workshop boeken? Dat doe je via onderstaand contactformulier. Heb je toch nog vragen? Die beantwoorden we met plezier via onze contactpagina.